• -5,00 €
milKit Road Gravel Tubeless Sealant 250ml
search
  • milKit Road Gravel Tubeless Sealant 250ml

milKit Road Gravel Tubeless Sealant 250ml

23,00 €
18,00 € Zľava 5,00 €
S DPH

milKit bezdušový tmel pre cestné a gravel plášte. Kompatibilný s CO2.

Množstvo

milKit sa opäť zameral na bežný problém v bezdušových systémoch: Tradične mali bezdušové plášte pre cestné a gravel bicykle problém s rýchlym vysychaním tmelu, čím vystavovali jazdcov riziku defektu. S ohľadom na túto skutočnosť vyvinul milKit špeciálny tmel určený pre kolesá s vysokým tlakom, ktorý má tekutejšiu konzistenciu, čo zaručuje dlhodobú funkčnosť v plášťoch.

Ďalšou výzvou, ktorej čelia bezdušové tmely, je efektívne zacelovanie defektov pri vysokom tlaku. Avšak nová formulácia tmelu od milKitu prekonáva túto prekážku a poskytuje vynikajúcu schopnosť zacelenia aj v najnáročnejších podmienkach a pri vysokom tlaku. Tajomstvo spočíva v zložení častíc, ktoré nielen zaručujú spoľahlivé zacelovanie, ale taktiež udržujú prínosy homogenity tmelu počas celej jeho životnosti.

S pomocou cestného a gravel tmelu milKit môžu cyklisti jazdiť s dôverou a pocitom, že ich plášte sú chránené v každej zákrute. Rozlúčte sa s častými defektmi a privítajte vylepšený výkon a pocit bezstarostnosti počas vašich jázd. 

VÝHODY:

Vylepšená životnosť v plášti: Optimalizovaný pomer zmesi zaisťuje lepšie rozloženie tmelu v plášti, čo vedie k dlhšej životnosti a maximálnemu výkonu.

Vylepšená zaceľovacia funkcia pri vysokom tlaku: Vďaka novému zloženiu častíc sú defekty spoľahlivo zaceľované aj pri extrémne vysokom tlaku.

Homogénny a udržateľný: Prínosy homogenity sú zachované pri dôkladnom premiešaní tmelu pred použitím. Navyše má minimálnu trvanlivosť 5 rokov vo fľaši a neobsahuje toxické látky.

VLASTNOSTI:

Syntetický latex: nekorozívny a bez zápachu.

V plášti zostáva tekutý a homogénny po dobu 6-9 mesiacov.

Kompatibilný s CO2.

Fľaštičky vyrobené v Európe zo 100% recyklovaného PET.

DRS4
2 ks