• -26,00 €
Plášť Pirelli Scorpion™ Enduro M, 27.5 x 2.6, HardWALL, 60 tpi, SmartGRIP Gravity
search
  • Plášť Pirelli Scorpion™ Enduro M, 27.5 x 2.6, HardWALL, 60 tpi, SmartGRIP Gravity

Plášť Pirelli Scorpion™ Enduro M, 27.5 x 2.6, HardWALL, 60 tpi, SmartGRIP Gravity

89,00 €
63,00 € Zľava 26,00 €
S DPH

Pirelli Scorpion Enduro M je najvšestrannejší plášť z radu enduro plášťov. Scorpion Enduro M sa hodí na každodenné jazdenie na miestnych trailoch a je vhodný aj na enduro preteky.

Množstvo

Má vzorku behúňa so stredne vysokým profilom blokov a strednou vzdialenosťou medzi nimi pre optimálne vyváženie medzi záberom a rýchlosťou odvaľovania na rôznych povrchoch, od tvrdých po mäkké, za sucha aj za mokra.

Najlepšia voľba pre traily, kde sa typy podkladov a terénov menia a záber plášťov je kľúčový, ale zároveň nechcete obetovať rýchlosť odvaľovania. Navyše sa plášť vyznačuje vysokou úrovňou spoľahlivosti a dlhou životnosťou.

Pirelli Scorpion Enduro je kompletný modelový rad plášťov určený pre hrubé zaobchádzanie v náročnom teréne, kde sú nové, rýchle a odolné kolesá ako doma.

Konštrukcia sa spolieha na kostru HardWALL, ktorá plášte spoľahlivo drží v stope a v zákrutách a na gumovú zmes SmartGRIP, ktorá sa stará o výbornú priľnavosť, záber za sucha aj za mokra a poskytuje odolnosť proti prerazeniu za celú životnosť plášťa, dokonca aj po opotrebovaní vzorky.

Rozmer v palcoch: 27,5 x 2,60"

ETRTO: 60-622

Rada: Scorpion Enduro

Pätka: kevlarová

Technológia: SmartGRIP, HardWALL, Tubeless Ready

Reflexný pruh: nie

Zmes: SmartGRIP

TPI: 60

Hmotnosť: 1 100 g

4191900
1 ks