Fit C vitamin 500 mg 60 kps
search
  • Fit C vitamin 500 mg 60 kps

Fit C vitamin 500 mg 60 kps

10,30 €
S DPH

Najúčinnejší vitamín na podporu imunitného systému. Fit Cé vitamín má efekt postupného uvoľňovania, čím zabezpečí dostatočné množstvo vitamínu C po dobu 8 – 12 hodín. Je vhodný pre ľudí s oslabenou imunitou, pre športovcov či pre tehotné a dojčiace ženy.

Množstvo

Fit Cé vitamín s obsahom čistého vitamínu C s postupným uvoľňovaním prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému, k normálnej tvorbe kolagénu, správnej funkcii kostí a chrupaviek, ďasien a pokožky. Taktiež je nevyhnutný pre normálnu funkciu nervového systému, psychiky, chráni bunky pred oxidačným stresom a zvyšuje vstrebávanie železa. Zabezpečuje správnu látkovú premenu pri tvorbe energie v bunkách a tým zmierňuje pocit únavy po akomkoľvek fyzickom výkone.

Vitamín C alebo kyselina L-askorbová patrí do skupiny vitamínov rozpustných vo vode. Telo si prijme také množstvo aké potrebuje a zvyšok sa začne z organizmu vylučovať močom. Preto nie je možné sa ním predávkovať a je potrebné tento vitamín každý deň dopĺňať. Nedostatok vitamínu C môže spôsobiť slabšiu odolnosť voči infekciám, pomalé hojenie rán, krvácanie z ďasien, únavu a spomalený metabolizmus ale i chudokrvnosť. Fit Cé vitamín s predĺženým účinkom sa uvoľňuje postupne 8 až 12 hodín, čím sa zabezpečí jeho optimálna hladina vo všetkých tkanivách a svoj blahodarný účinok uplatňuje nepretržite. Jedna kapsula predstavuje dennú dávku vitamínu C.

FIT C VITAMÍN obsahuje:

Kyselina L-askorbová – vo forme „perličiek“, ktoré zabezpečujú postupné uvoľňovanie vitamínu C.

Pre koho je produkt určený

Na každodenné doplnenie vitamínu C pre udržanie silnej imunity

Pre ľudí s oslabenou imunitou (starší ľudia, ľudia po operáciách a v rekonvalescencii)

Pre športovcov – fyzická záťaž urýchľuje vylučovanie prijatého vitamínu C

Pri doplnkoch s obsahom kolagénu (na jeho lepšie vstrebávanie a účinok)

Pre tehotné a dojčiace ženy

Pre ľudí často konzumujúcich alkohol

Pre fajčiarov – fajčiari by mali zvýšiť dávku o 35 mg denne, keďže svoje bunky vystavujú oxidačnému poškodzovaniu vdychovanými toxínmi

Pre ľudí, ktorým vitamín C v prášku dráždi žalúdok

Odporúčané dávkovanie

Deti od 11 do 14 rokov: 1 kapsula každý druhý deň

Dospelí a deti od 14 rokov: 1 kapsula denne

Použitie

Kapsulu zapiť dostatočným množstvom vody.

1 ks