Set svetiel P2R Lumoix 70
search
  • Set svetiel P2R Lumoix 70

Set svetiel P2R Lumoix 70

39,90 €
S DPH

P2R LUMOIX 70 reprezentuje vrcholnú ponuku P2R setov osvetlenia a kombinuje predné osvetlenie s výkonom 600 lm a bezpečnostné osvetlenie SIRIO 100 s výkonom 100 lm

Množstvo

Obidve, aj predné aj bezpečnostné osvetlenie, sú USB nabíjateľné a vyrobené z AL technológiou CNC – presné strojové opracovanie. Táto technológia spracovania poskytuje TOP kvalitu, krásny dizajn a pokročilé vlastnosti.

Vďaka výkonu, odolnosti voči vode a vlastnostiam celkovo, je veľmi vhodné na rôzne účely použitiy v cyklistike, turistike, ale takisto v garáži, kempe a domácnosti.

Pri použití v cyklistike, optický systém predného osvetlenia zvyšuje pozorovací uhol až na 270 stupňov a dokonale osvetľuje terén nielne pred vami, ale aj po stranách. Vďaka vyladenej optike, ktorá je použitá pri prednom osvetlení, je Vaša jazda bezpečná kedykoľvek a kdekoľvek sa nachádzate, dokonca aj pri jazde v lese.

LUMOIX 70 nerobí žiadne kompromisy a poskytuje maximálnu viditeľnosť a bezpečnosť pri všetkých druhoch cyklistiky: MTB, cross, gravel alebo road

Montáž bez náradia – umožňuje montáž pre všetky bežné typy a priemery riadidiel Bezpečnostné osvetlenie – jednoduchá a rýchla montáž bez náradia Držiak má pohyblivé ramená a umožňuje uchytenie aj na typ sedloviek AERO Veľmi jednoduchým spôsobom sa prispôsobí každému priemeru sedlovky (stĺpik sedla) Silikónový držiak je možné jednoducho a rýchlo zapnúť/rozpnúť Apparel clip – rozširuje možnosti použitia bezpečnostného osvetlenia aj pre rôzne druhy športov … behanie, Nordic walking, chôdza, kedy je Vaše svetlo pripnuté na oblečení alebo na popruhu

Bended front cover … zahnutý predný kryt osvetlenia s diódami COB LED zvyšuje pozorovací uhol osvetlenia až na 270 stupňov.

Vďaka vlastnostiam držiakov je manipulácia s osvetlením LUMOIX 70 veľmi pohodlná a rýchla a nezaberie viac ako niekoľko sekúnd tvojho času.

DETAILY PREDNÉHO OSVETLENIA?

Svetelný výkon: 600 Lm

Zdroj svetla: 1 CREE XM-L2 LED diod

Typ batérie: 2600mAh Li-ion

Výdrž batérie: stále svietenie 100% (3.5h) – 30%(10h) – pomalé blikanie s osvetlením do hmly (8h) – stále svietenie do hmly (80h)

Rozmery: 94 x 30 mm (telo svetla)

Nabíjanie: 4h s adaptérom s výkonom 1A

Hmotnosť: 110 g (telo svetla bez držiaka), 20 g držiak

IPX5 – vodeodolné

 DETAILY ZADNÉHO OSVETLENIA:

Výkon: 100 lm

Zdroj svetla: CURVED COB PANEL – zahnutý panel s 3 radmi LED diód

Životnosť batérie: 100% (1h20 min) – 50%(3 h) – blikanie 25% and 50% (4 hrs) – 4 spôsoby blikania/výber diód (3 – 9 h)

Čas nabíjania: 1h

Typ batérie: Li-pol 3.7V 500mAh

Rozmer: 41*27*25 mm

Hmotnosť: 31 g (telo svetla), 18 g držiak

IPX 5 – vodeodolné

 PRÍSLUŠENSTVO: Micro USB nabíjací kábel (súčasťou balenia)

Apparel clip (pre uchytenie na ponožkách, popruhoch, batohu, kočíku atď.)

P20015
3 ks